Için basit anahtar ısıtmalı havuzlu bungalov örtüsünü

Wiki Article

veya işlendikleri amaç için vacip olan ab̈re derece saklayarak işleyeceğimizi bildiririz.

Vahit gecelik kiralama üzerine meydana getirilen rezervasyon iptallerinde ise herhangi bir karşılık iadesi gestaltlmayacaktır.

Kişisel verileriniz, Şirketimiz veya Şirketimiz adına done işleyen gerçilave ve/yahut tüzel kişiler tarafından telefon, elektronik sefer, defa, doğrudan teslim, güvenlik kamerası, elektronik uygulamalar (whatsApp ve benzeri), genel ağ sitesi vediğer elektronik her türlü cihazlar ara buluculığıyla sözlü ve tasarlı kanallar yoluyla toplanmaktadır.

Depozito meblağı konuta gereğince başkalık gösterebilmektedir. Bu tutar konuta girizgâhte jüpiter aracılığıyla nakit olarak ikametgâh sahibine verilir, konuttan ayrılırken yapılan kontrollerde konutta herhangi bir hasar ve zayi yoksa ikametgâh sahibi aracılığıyla müşteriye reddetme edilir.

Balayı tatillerinin vazgeçilmezi olan Sapanca jakuzili bungalov evler, nesil konforunda sıcacık ortamda rahatlamanıza ve odaklanmanıza yardımcı olacaktır.

Doğal konaklama seçeneklerini kullanmak istiyorsanız kesinlikle bungalov kiralamayı tercih etmelisiniz.

Sapanca aynı zamanda konumu itibari ile Kartepe bölgesine de hayli yakındır. Kışın gerçekleştireceğiniz bir Sapanca tatilinde Kartepe bölgesini de görüşme edebilirsiniz.

Lazım acıların gerekse gölün tamamı ile karla kaplı olduğu kış ayları Sapanca’yı henüz da körpe kılan bungalov özellikler arasında konum kırmızııyor. Dağın tepesinde ülke alan kayak merkezinde dilerseniz Sapanca tatilinizi bir kayak tatiline de çevirebilirsiniz. Bölgenin yerlileri tarafından özenle yetiştirilen atlar ile karlar beyninde at sürebilir, tatilinize bambaşka bir soluk da getirebilirsiniz.

Siz bile konforlu bir bungalov tatili sahip olmak isterseniz Olympos Village'ı  yeğleme edebilirsiniz. Itibar`s sapanca bungalov Tree Houses ise gene bungalov evler ile hizmet veren bir kuruluş. Eğlenmeyi ve denize doğru olmayı tercih ediyorsanız Değer`s Tree Houses’ı sapanca bungalov yeğleme edebilirsiniz. 

Tercihiniz kükremek kenarsında talaz sesleri ile sakinleşip şehrin stresinden uzaklaşmaksa Şile bungalov sapanca bungalov evler size aradığınız huzuru evetşatacaktır. Son yıllarda havuzlu bungalov epey popüler olan Şile bungalov evler, gün derya ve kumun keyfini çıkarmanızı temizşamları ise star manzaraları eşliğinde dalga sesleriyle romantik bir dinlenme yapmanızı sağlıyor.

Sapanca’nın Mahmudiye Köyü’nde konumlandırılmış Natürköy Bungalov ilkbaharda yeşilin, sonbaharda ise kahverenginin binbir tonunu çitndıran bir vadinin tam ortasında taraf düzenıyor.

Book4Stay konutun rezervasyon tarih ve saatinde, şerif ve kullanıma amade olarak müşteriye tesliminden sorumludur. Konuta başlangıçte konutta bozuk para, çdüzenışmayan herhangi bir aparey ve eklenti mevcut ise tavır Book4Stay’e bildirilecek ve bu aksaklık mesken sahibine 1 sayaç içre bildirilecektir.

Book4Stay kullanıcılarını tanılamamlama ve demografik bilgiler vira etmek üzere kullanıcıların IP adreslerini kullanabilir.

Isıtmalı havuzlu konutlarda havuz sıcaklığından Book4stay sorumlu bileğildir. Isıtmalı havuzlar termal olmayıp, averaj 27 ile 35 kademe ortada sıcaklıkları bileğişmektedir.

Report this wiki page